Kayama 2009.09.30. 16:54

SAME - SCAN

A címben szerepő karakterhalmaz nem két angol szó - bár akár az is lehetne. Ez a két, szónak álcázott betűkupac két ICAO kód, két repülőtér kódja. Az első Argentínában van, Mendoza, a másik egy chilei reptér, Los Andos. Argentínából indultunk, és az Andok hegység hágóin át, hegyek között repülve, követve a völgyek által nyújtott lehetőségeket, eljutottunk Chilébe, két kedves, az IVAO-n megismert sráccal. Nagy élmény még egyelőre az is, hogy látom azokat, akikkel repülés közben beszélgetek (bár egyelőre még nehéz arra is koncentrálni, hogy nem zuhanok le, és még társalgok is)...

Nagyon szép út volt, bár magam részéről elfáradtam tisztességesen... A végére már remegett a kezem és benne a joystick... Viszont a társaság és a látvány (meg persze maga az egész repülés) óriási volt.

Szerettem volna a repülésről, az útról képeket csinálni, de valahogy arra nem igazán maradt kapacitás. Figyelni kellett nagyon, így is akadt néhány izgalmas pillanat :) Viszont a leszállás a célnál simán ment :)

INNEN (Mendosa) indultunk, és IDE (Los Andos) érkeztünk meg egy jó órás repülés után. Kis repülőgépekkel mentünk, én a magam részéről egy Beech 58-assal repültem.

Megérkezés után így néztünk ki :)

Hatalmas élmény volt, ahogy a völgyek vonulatát követve, a hegyek között repültünk, és egyszer csak megérkeztünk Chilébe... Lehet, legközelebb innen indulunk tovább :) Ha így lesz, és azon az úton is jelen tudok lenni, feltétlenül beszámolok róla :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr361418489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása