Kayama 2016.04.06. 08:35

Re-Pülés

Üdv újra a fedélzeten! Rég jártam erre, de most újra becsekkolok :)

Időhiány, más feladatok, más "irányba repülés" miatt nem nagyon maradt kapacitásom az egyik legkedvesebb, legrajongottabb álmomra, a repülésre, illetve az ide történő blogolásra. Azonban az utóbbi időszak élményei, valamint a hétvégén látott Boeing 747-esről szóló dokumentumfilm újra blogközelbe irányítottak :)

Hétvégén már bőszen jegyzeteltem, miközben a 747-es születéséről szóló műsort néztem - a bizsergés, a kerozingőz szaga újra megcsapott. Hiába na, ezt az imádatot nem lehet elveszíteni. Ha valaki az égre, a felhők közé vágyik, az érzés sosem múlik el - legfeljebb kicsit háttérbe szorul.

Remélem, újra szárnyra kapnak a jobbnál jobb, érdekes bejegyzések. Fogadjátok / fogadjatok újra szeretettel :)

Ha pedig valakinek olyan ötlete lenne repülés témában, ami nekem nem jutott eddig eszembe, de egy részben laikus rajongó szemével is meglátható/körbe járható, ne kíméljetek! :)

Kék eget, kerozingőzt, termiket mindenkinek!!! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr408572608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

notila 2016.08.24. 08:58:54

Szia!

Ha mond Neked még valamit a HUE40 hívójel, akkor keress meg Skype-on!
süti beállítások módosítása