Kayama 2010.03.13. 19:34

Naaaaaagy nap!

Hol is kezdjem? Lássuk csak...

Először is, had mutassam meg ezt: LHPP-Bemutató Ez a videó mutatja meg, miről is szeretnék most írni.

Létezik egy csapat. Egy elszánt kis társaság. Van közös szenvedélyük, van közös céljuk. Az egész dolog lényege - és ezért is írok róluk itt, a repüléssel foglalkozó blogomban - a virtuális repülés, a szimulátorozás. Ráadásul, nem eltitkolt módon, szeretik jól érezni magukat repülés közben. Ennek érdekében elhatározták, hogy élvezetesebbé teszik a repülést, mégpedig úgy, hogy néhány hazai reptér scenery-jét (kinézetét, látványát a szimulátorban) kidolgozottabb formába öntik, ezáltal törekedve a minél valósághűbb érzéshez.

Van ám oldaluk is, ahol a következőket írják:

Oldalunkat azzal a nem titkolt szándékkal hoztuk létre hogy lehetőséget adjunk az igényes munkát végző, magyar vonatkozású ingyenes Flightsimulator kiegészítők készítőinek munkáik publikálására.
Szeretnénk őket "egy fedél" alá gyűjteni, bízva abban hogy ezáltal sikerül nállunk is megvalósítani egy olyan együtt működést, ami számos más nemzetnél már remekül működik.

A honlapjuk IDE kattintva érhető el.

Ejtsünk akkor szót most a címben említett Naaaaagy nap!-ról is. Ez a csapat már megalkotott egy scenery-t, méghozzá kedvenc repterem, a sármelléki reptér kinézetének béta változatát. Azonban, egy ideje már amellett, hogy a béta verziót "valós" verzióra fejlesszék, ügyködtek egy másik reptér, LHPP, azaz Pécs-Pogány repterének minél realisztikusabb elkészítésén is. Erről látható a bejegyzés elején a videó, amit Hypo fedőnevű társuk készített...

A Naaaaagy nap! elérkezett. Március 15-én nyilvánossá, elérhetővé teszik a fentebb bemutatott Pécs-Pogány reptér sceneryjét, és, úgy tudom, Sármellék repterének már nem bétás scenery-jét is... Hatalmas munka lehetett mindez, és nagyon örülök, hogy írhatok róluk - VÉGRE!!! -, bemutathatom a munkásságukat!

Egy kép is, ízelítőül:

Fiúk, hihetetlen munkát végeztetek! A videóból, valamint a korábban ízelítőül felmutatott képekből egyértelmű volt, hogy nagyszerű, igényes scenery született a kezetek alatt! Minden elismerésem!

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr161837372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása