Kayama 2010.09.23. 07:22

ATT - 2nd day

Mindjárt itt a (következő) szombat! Az ATT második szakasza, és a szombatra rendelt további feladatok várnak a mókában részt vevő pilótákra és irányítókra egyaránt :) Lássuk, mi is lesz a napi tenni-repülni-irányítani való.

A dokumentáció szerint területfoglalós (bázis-, illetve reptérfoglalós) játékkal nyitunk, avagy ki tud többet - no, nem a Szovjetunióról, hanem - két óra alatt teljesíteni a feladatból, mely szerint négy zászlót kell elhelyezni az elfoglalandó reptéren. Versenyfutás az idővel, a többi csapattal, taktikázás... Mindez szimulált közegben, a virtuális légtérben... Ügyelve a szabályokra, egymás biztonságára, valamint a hangulat szinten tartására - amivel szerintem nem lesz probléma, feltéve, hogy portugál barátaink megint hozzák a formájukat :D

A nap második feladata egy szintén két órás etapban kutatás és mentés lesz, amolyan igazi csapatmunka :) Sérült gép felkutatása, társ megmentése, bázisra visszajuttatás - vagy valami ilyesmi, mindezt úgy, hogy az ellenfél megpróbálja elméletileg megakadályozni a feladat teljesítését. Lássuk, mi lesz belőle :)

A harmadik pedig egy objektumkeresős feladat lesz. Ennek a feladatnak külön szépsége az, hogy a srácok rengeteget melóztak egy nagyon szép scenery, illetve kiegészítő-csomag létrejöttén - és bizony a technika ördöge, és Murphy bajtárs a világon mindent megpróbált bevetni annak érdekében, hogy a küldetés teljesíthetetlenné váljon. Csakhogy Murphy és az ördög nem tudták, kikkel is kezdenek... Ezek a srácok akkor is megcsinálták!

Nagyon-nagyon remélem, hogy a rendezvény teljes hosszában jelen tudok lenni - ugyanis adódtak egyéb megoldani való dolgok, amiket a hétvégén mindenképp meg kell oldanom. De ettől még hajrá! Hajrá Sasok! Hajrá Tigers és Hajrá Hunters!

Újfent nagyszerű napnak nézünk elébe... További jó szórakozást :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr502317013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása