Remek napom volt tegnap. Hazafelé, a Keletiben, szokásom szerint az eget, felhőket kémlelve, egyszer csak egy különleges jelenségre lettem figyelmes. Repülőgép volt, igen, de nem az a "mindennaptucatszám" kategória. Jellegzetes forma, jellegzetes hátsó vezérsík, jellegzetes hang (bár a hangját a fülemben dübörgő zene miatt sajna nem hallottam).

C17-es baktatott át az égen, emelkedős-fordulós manőverben. Rögtön kapkodtam pánikszerűen a telefonom után - fotómasinám nincs jelenleg. A kép minősége pont olyan is, de...

A sztori a képhez: hétvégén kényszerleszállást hajtott végre egy amerikai katonai repülőgép (C5) Ferihegyen, és egy másik (C17) pedig alkatrészt, szakembert hozott hozzá - ez utóbbi távozását volt szerencsém látni.

Hjaj, lesz itt még miről blogolni, csak újra vethessem bele magam ;)

Jöjjön az én fotóm, és két szuper kép, melyek Kővári László nevéhez fűződnek :)

c17keleti.jpg

c5-c17-felirat.JPG

c17-2-felirat.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr4511648274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása