A blog linktárjában már régóta megtalálható a PC PilotCenter honlapjának elérhetősége is. A napokban célzottan látogattam be hozzájuk, hogy vajon milyen ötletet meríthetnék tőlük, vagy egyáltalán, mi van most a webshopban...

Jól tettem, hogy benéztem hozzájuk, ugyanis érdekességre bukkantam. Tudtam már korábbról, hogy színvonalas oktatási anyagaik vannak, mind FS, mind típusoktatás terén. Lehetőség van rajtuk keresztül igazi szimulátorban történő repülésre is. Komoly kapcsolataik vannak, komolyan csinálják mindazt, amit csinálnak.

Új típusoktatást hirdettek a PC PilotCenter oldalán, íme:

 

 MiG 29 vadász oktatás részletei

 


Végre teljesül a vágyunk, a polgári repülés mellé sikerült behozni a vadászrepülést is!
Hogy ez miért volt egy álom? Nagy hiányát éreztük annak, hogy szó essen a szuperszónikus repülésről, mely egy nagyon különleges, fontos és érdekes része a repülésnek! 
Aki még nem hallott róla, vagy nem foglalkozott vele behatóbban, az talán nem is tudja, hogy a hangsebesség túllépését követően a levegő áramlási tulajdonságai megváltoznak. Azok az alapszabályok, melyeket Mach 1 alatt a pilóta megtanult, innentől kezdve érvénytelenek. A repüléshez más szárny és szárnyprofil szükséges, de sokáig sorolhatnánk még a különbségeket. De el kell jönni a tanfolyamra, ahol ezekről (is) minden megtudható. Azt állíthatjuk, hogy a PC Pilot Center egy nagyon izgalmas oktatással gyarapodott, amit nem szabad kihagyni!

A tanfolyam oktatója egy 4 éve leszerelt MiG 29 pilóta, aki mesél a vadászok életéről, kiképzéséről, és persze a MiG 29-ről és egyéb vadászgépekről is.

 

Azon tűnődtem, hogy vajon mennyire menjek bele részletesen abba, hogy "itt és itt, erről és arról tartanak ilyen vagy olyan oktatásokat", de nem fogok másolgatni. Tessék szépen rákattintani erre: PC PilotCenter, vagy oldalt a linkblog megfelelő linkjére, és tessék náluk körülnézni. Webshopjuk is van, ahogy azt már a bejegyzés elején is említettem :)

Kék eget, jó repülést!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr603305557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takacsi 2011.10.15. 21:00:50

Ez tényleg jól hangzik, lehet hogy benevezek rá!

És ha már MIG-29: a napokban nálam ez kiverte a biztosítékot:
www.youtube.com/watch?v=Nhv83QqROPk
(videó alatt a szöveg.... kit néznek hülyének?? és ami miatt kiakadtam, hogy ez az egyik legnagyobb repülős portálhoz köthető)
süti beállítások módosítása