Kayama 2009.10.12. 19:48

AGP - ismét

Szép hétfő este van, az AGP projekt kitartóan halad. Ahogy a radarképet néztem, van gurulgatás ide-oda Ferihegyen :) Dolgozhatnak, navigálhatnak a földi személyzet tagjai bőszen. De, talán épp erről szól ez az egész. A pilóták aktív földi forgalmat generálnak, közben van le- és felszálló gép is, az irányító/gurító kollégák pedig rangsorolnak, ide-oda gurítanak, rendeznek.

Jó látni, ahogy ennyien vannak estéről estére. Jó lenne ott lenni közöttük... De, sajnos, amíg ez az oktatás, amíg maga a tényleges projekt zajlik, az idő alatt nem tudok huzamosabb ideig jelen lenni. Sőt, igazából az idő alatt nincs lehetőségem gépezni (legfeljebb pár pillantás egy-két oldalon). Azonban bízom benne, hogy ez a lendület, ez a népsűrűség a projekt lefutása után is megmarad, és ennyien fognak repülni, gurulni, gyakorolni később is. Addig marad a kettesével-hármasával repülés (kiscsoportos verzió), meg a néha bejutás-irányítás. Erről jut eszembe, ki kellene nyomtatni a változott kézikönyveket. Majd kérem ezügyben a helyi support segítségét ;)

Ez van jelenleg a radar szerint Ferihegyen:

Vannak gépek (ezek a kis fehér + jelzések a gépek), amik gurulnak a terminálok között, ahogy néztem, van frissen érkező is. Kicsit bosszant, hogy nem tudok jelen lenni ezen a rendezvényen... Biztos fenomenális a hangulat... De nem szeretnék felkészületlenül menni - meg ugye, az egyéb elfoglaltságok is...

Remélem, hogy azoknak is tetszik ez az egész, akik miatt összehozták a projektet a szervezők. Remélem, hogy az új pozíciókat rövidesen betöltők nem hagyják itt az IVAO-t az oktatás után sem... Remélem, hogy lesz ilyen máskor is - és azon már aktívabban részt tudok venni...

Erről jut eszembe, nemsokára lesz egy másik rendezvény is, egy születésnapi, 24/25 órás, teljes lefedettséget biztosító alkalom is, az 5 éves magyar divízió rendezésében október vége felé - és arra sem tudok eljutni.... Pedig arra aztán tényleg nagyon kíváncsi vagyok. De arról a rendezvényről majd egy következő alkalommal írok.

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr561445843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása