Kayama 2010.03.21. 09:36

Scenery-k

A LimaHoteles oldalon, a Letöltések menü Scenery részlegében ma reggelre már elérhetővé vált a beharangozott Sármellék scenery 1.0-s verziója FS2004-hez, illetve FSX-hez is. Ahogy néztem az időpontot, tegnap este fel is rakták a fiúk :) Viszont, egy apró(?) tanács is megjelent a sármelléki 1.0-s verzióval kapcsolatban. Akinek eddig volt béta változata LHSM-ből, az 1.0 feltelepítése előtt uninstallálni, eltávolítani szükséges a bétát. (Ez nem biztos, hogy szöszke agyammal eszembe jutott volna... Köszi a figyelmeztetést, Sanyi :) )

Azonban, felkerült még egy scenery a letöltések közé, mégpedig Pécs-Pogány scenery-je az X-Plane szimulátorhoz. Tehát, akinek X-Plane programja van a repüléshez, az is élvezheti a csodás tájat. Ráadásul, ahogy mostanában megtudtam, az X-Plane-hez nem csak a reptér, hanem a környék kinézetét is nagyon jól meg lehet oldani. Például ITT lehet látni képeket, hogy néz ki a táj X-Plane-ben Pécs-Pogányról. Az X-Plane.hu-n több dolgot is lehet ám találni, érdemes őket is látogatni.

Akárhogy is, a repülés virtuális világa egyre valósághűbb kinézettel, ilyen igényes kiegészítőkkel igazán nagyszerű élmény! Már csak időt kellene szakítanom végre, hogy újra irányíthassak, repülhessek... Annyi jó dolgot csinálnak ezek a srácok, ebből - komolyan mondom - HIBA kimaradni :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr31856051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása