Aki egy kicsit is szereti a repülést, annak egyáltalán nem ismeretlen az a két szó, hogy "KECSKEMÉTI REPÜLŐNAP". Nekem eddig csak ilyen távolról csodált, áll-leesős, álmodozós rendezvénynek tűnt mindig is. Azonban a dolgok változhatnak. Könnyen elképzelhető, hogy idén, AUGUSZTUS 7-ÉN ÉS 8-ÁN, amikor is Kecskeméten, a Katonai Repülőtéren (6000 Kecskemét, Reptéri út 4.), Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató lesz, ezt a nagyszerű rendezvényt élőben is megtekinthetem :)

Érdemes, sőt, kifejezetten ajánlott ellátogatni a rendezvény honlapjára (IDE), ahol meg lehet nézni, hogy hány országból, milyen repülőgépekkel fognak megjelenni a résztvevők. Nagyszerű élményben lehet része mindenkinek, aki kilátogat erre a rendezvényre.

Gondoltam rá, hogy felsorolom a részt vevő országokat, a látható géptípusokat, de elég sokáig tartana :) Inkább tényleg kattintsunk a fenti linkre, és böngésszünk :)

Nagyon remélem, hogy élménybeszámolóval is tudok jelentkezni erről a nagyszerűnek ígérkező eseményről :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr392116496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása