Kayama 2010.07.22. 06:33

Miért?

Miért szerettem bele a repülésbe? Miért varázsolt el ez a csodás világ? Egyáltalán, milyen gyönyörű dolgokat lehet látni, mondjuk Ferihegyen? Íme egy videó a "miért"-ekre... :) Nem igényel túl sok kommentárt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr882167796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tjozsef 2010.07.26. 10:42:35

Szia

Igazadvan a repülésbe belelehet szeretni és kell is hiszen mindennap használt ezköz az ami biztosítja az embernek ezen páratlan élményét. Én is szeretek repülővel utazni hisz másszemszögből látjuk azokat a dolgokat amit a földön közlekedve látunk. Én egy kicsit másszemszögből is látom ezen dolgokat. Úgy látom mint orvos az embert mert az ember is megbetegedhet és akkor az orvoshoz fordul és nagy hozzáértéssel és szeretettel meggyógyítja. No mármost a repülő ís egy érző lelkiegben gazdaz józság ami megbetegedhet no és akkor jövünk Mi repülőgépszerelők akik ugyanolyan gonossággal szeretettel meggyógyítjuk mint az orvos az embert. Nyílván ahoz hogy hosszú éveken keresztűl csinálja valaki ezt ahoz nagyon nagyon szeretni kell azt a zúgó madarat. És ezt csak nagyon beleszerelmesedéssel lehet csinálni.
No nem akarom elvenni a kedved a repülés szeretetétől.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.08.14. 20:50:09

Milyen szép, ahogy felderengenek a pályafények, ahogy legurul a gép... :)
süti beállítások módosítása