Kayama 2010.08.16. 20:09

Esti tervek...

Több repüléssel kapcsolatos tervem is volt mára - mégis úgy tűnik, megint VP lesz a társaságom. Tartunk egy fokkerparty-t. Rég repültem már az F70-el, most felelevenítem az ismereteimet ezzel a típussal kapcsolatban. Igazából valamiért a nagyobb gépkategóriák közül a Fokker jött be. Miért? Lövésem sincs... Tényleg nem tudom... De ma este - ha Isten, az FS és minden más is úgy gondolja, megint kicsit a civil repülés felé fogok kacsintgatni. Eszemben sincs otthagyni a Sasokat, dehogy is! Sőt, rengeteg tanulni, gyakorolni valóm van még a katonai repülőgépekről, a katonai repülésről - de néha jó kicsit mást is csinálni, más kedvencekkel...

Lássuk csak, Fokker 70-es. Hohó... Hát akkor ma este Malév leszek :) Ugyanis a Malévnak volt (azt hiszem, nemrég vonták ki őket) a flottájában ilyen két hajtóműves, sugárhajtású masinája pár darab. Szolgálták bőszen a magyar légteret (is).

Szép gépmadár, nem véletlenül kedveltem meg, nem túl nagy, mégis méretes :) És most megint repülni fogok vele, és VP-vel :) REMEK! Várom már :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr512226300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása