Kayama 2010.09.02. 23:12

Zene továbbra is...

...mert ritmusra repülni is jó dolog - ezt teszik a műrepülők, mondjuk a Red Bull Air Race-en, vagy tették a kecskeméti repnapon is többek :) Azonban én most továbbra is repületlenül zenézek - nézd el nekem, kérlek... Hallgasd velem... S hogy miket? Lássuk csak... Repüljünk - vissza a 70-es, 80-as évekbe (csak, hogy vigyünk bele egy kis repülést mégis)...

Boney M, Abba, meg még ki tudja, mik... Nem rakom be az összes zene-hivatkozást, amit hallgattam ma este, de ha kedvet kaptál, és a kedvencedet szeretnéd meghallgatni, hajrá... Bökj a Youtube-ra... Szinte mindent meg lehet rajta találni, régit, újat, könnyedebbet, komolyabbat, lágyabbat, rockosabbat, heavy metalt - még punk zenét is :) Bármit!

És ha kedved támad valamelyik kedvenc zenédre repülni egy kört, hát hajrá! :) További szépet!

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr1002267924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása