Kayama 2010.09.10. 17:46

Közeledik az ATT

Jövő szombaton viszonylag hosszú estének nézek elébe... Irányítani fogok, Kecskeméten. Hivatalos eventen, az ATT névre hallgató, "LECSÓ" fedőnevű SO rendezvényen.

Nagyon várom már, viszont az érzéseim kicsit felemásak a rendezvény kapcsán. A felemás érzések pozitív része arra vonatkozik, hogy nagyszerű, ötletes, jó hangulatú rendezvény előtt állunk. A negatív érzések viszont azért motoszkálnak bennem, mert, bár a másik három résztvevő országban kisebb csata volt a pilóták részéről a csapatba kerüléshez (módosítani is kellett a szabályokon ennek kapcsán), addig nálunk erősen rezeg a léc, hogy a minimum létszám meglegyen pilótából :(

De reménykedjünk! Viszont, ennek kapcsán jövő héttől már többször fogok irányítani :) Be kellett ám vallanom magamnak valamit... Nagyon megszerettem a repülést... Viszont, jó lesz újra irányítani is :) Kár, hogy nem lehet egyszerre mindent csinálni :D

LECSÓ! Mindjárt itt van :) Emberek, csapjunk bele! Aki tud, jöjjön repülni! Jó buli, nagyszerű taktikai/stratégiai játék lesz... És mindjárt itt van!!!!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr252286800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása