Kayama 2011.05.22. 14:34

Írni valók

Megvagyok ám (néha veszve is), csak időm nincs mindig annyi, amennyit szeretnék. Témám azonban van. Íme pár apróság:

- repülés, ivao

- irányítás, ivao

- űrprogram, kilövés - fotók

- glider

- TU-154 in Russia

- Puma Emlék Csillagtúra

- Flightradar

... Van ám még, csak nem jut eszembe... Ezekről is van/lesz mit írni bőséggel, már csak egy kis nyugalom kéne a környezetemben.

Röviden azért a lényeg: igyekszem újra nagyobb lendülettel belevetni magam az IVAO magyar divízió életébe, mind irányítás, mind repülés terén. Terveim között szerepel (a rövidebb távúak között) a PP (pilóta vizsga) szint megszerzése, újra komolyabban (sokkal komolyabban) foglalkozni a Hungarian Eagles VAF egészével - is. Jó lenne lerepülni a Puma emléktúra útvonalait, piszokul rá kell gyúrnom a fóniára is.

Tenni- és írni valók tehát vannak, már csak csinálni kell :) Addig is, kék eget, termikeket, kerozint mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr692923660

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Victor András | REPÜL A... REPÜL A... 2011.05.23. 09:11:41

„Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?” – írja Arany János a Toldiban. Lám: a magyar nyelv szerint nemcsak a szitakötő repül, meg a lepkék, madarak – vagyis a szárnyas állatok –, hanem még a súlyos malomkő is, ha jól el...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása