Kayama 2009.10.17. 11:38

Időhiány

Bosszantó, ha az ember nagyon rákészül valamire, és sorozatosan közbe jönnek dolgok, és a tervezett tevékenység csak terv marad. Azt hiszem, így vagyok most az AGP projekttel. Nagyon szeretnék részt venni rajta, vagy irányítva, vagy gurulgatva-repülgetve, de valami mindig közbe jön. Leginkább a (számomra rossz) időzítés. Ugyanis, az idő alatt, míg a tényleges esemény zajlik (17 órától 21 óráig), nem tudok megfelelő körülményeket teremteni sem a repüléshez, sem az irányításhoz. Pedig már új Ferihegy-scenerym is van.

Az időjárásos bejegyzés óta még ide írni sem nagyon volt érkezésem... Ami viszont talán jó dolog, hogy az a viharos, erős szél felhagyott a fújással. Viszont, az időjárás kapcsán megfordult a fejemben egy-két kérdés, meglehetősen tapasztalatlan lévén. Mégpedig, mik azok az időjárási körülmények, amikor MÉG fel- és leszállhat egy gép biztonságosan, illetve ezekben a kemény helyzetekben mennyi és milyen szerepe van az automata pilótának, és a hús-vér embereknek...

Ha legy egy kis nyugi körülöttem, meg is fogom kérdezni, illetve, utána nézek a kérdésnek, mert érdekel.

Bár itt nem látszik, de a bejegyzés írása közben érdeklődtem az engem érdeklő időjárási-repülési kérdésekkel kapcsolatban, és egy következő postban mindent le fogok írni a témáról. Elég sok dolgot megtudtam most, és még kicsit rendezni kell a kapott információt, meg emészteni :) Szóval, jövök még ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr311455590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása