Kayama 2010.09.17. 08:59

Ma és Holnap

Ma

Az a helyzet, hogy egész héten szerettem volna már, de sosem úgy alakult. Ma viszont - remélhetőleg - összejön, és tudok gyakorolni, irányítani.

Holnap

Arra készülök, igen, a holnapi ATT eventre - első SO eventemre. Holnap indul ugyanis az ATT.

Őszintén szólva, ezerféle gondolat jár-kel a fejemben ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban. Mindamellett, hogy hatalmas kaland ez az egész SO terület számomra, még mindig szinte alig ismerem... Fogalmazhatnék úgy is, hogy "be vagyok tojva, de rendesen". Miért is? Mert május óta nem irányítottam, bár Szpidi szerint úgyis csak játék, lazán kell hozzá állni, de ettől még nem árt, ha tudom, mit csinálok. Másrészt mert egy minimum 4 (tervek szerint 6) órás etapot kellene végigcsinálni... Harmadrészt, mert négy ország képviselői "játszanak együtt" - és most megint úgy érzem, az angolom lófütty... Szóval, megfutamodhatnékom van - de nem teszem, mert a srácok számítanak rám...

Azért még át kell nézzek este ezt-azt a témával kapcsolatban... Térkép, frekvenciák, miegymás.. A radarprogram leírását is jó lenne átnézni... Ó, jaj... Mibe is vágtam?

Na, mindegy! Segítségem lesz szerintem, a többit meglátjuk... Elméletben elméleti tudással már rendelkezem, na de a gyakorlat??? Pf... Sebaj, jöjjön az ATT (és aminek jönnie kell) :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr422302534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.09.17. 17:49:53

India Mike Mike Oscar lélekben veled lesz :D
süti beállítások módosítása