Kayama 2010.09.26. 11:16

Ez is megvolt...

Mármint az ATT második estéje... Őszintén szólva, minimum tanulságos, de leginkább érdekes - és fárasztó - jelzőkkel tudnám leginkább illetni az ATT második napját... Pedig én igazából nem is csináltam mást, csak ültem a toronyban, és igazgattam a gépeket...

Most, hogy viszonylag kipihenten próbálok visszagondolni a tegnap estére, meglehetősen elbizonytalanodtam... Mit is írjak? Hogyan is fogalmazzam meg a bennem mocorgó, meglehetősen felemás érzéseket? Mivel is foglalkozzam leginkább?

Lássuk csak, pár címszóban a tegnap estét, hátha könnyebben indul el a virtuális toll az elektronikus papíron.........

  • felkészülés
  • latin temperamentum
  • updated documents
  • restart
  • titanilla torony
  • gazsi-és-bazsi
  • sar kontra recon
  • akarás és nyögés
  • nyelvismeret
  • voice vs text
  • ...

Elég sokféle dolog történt tegnap este, az ATT második napján. Kezdve a napi programot megelőző megbeszéléstől, a feladatok ismertetéséről, valamint a "rendben, megértettem" című visszajelzésektől. Ezen túl valahogy beférkőzött a rendezvényre újfent Murphy tizedes is, elő is adta magát bőszen, szövetkezve a technika összes ördögével.

Érdekes érzés úgy ülni a billentyűzet felett, hogy - bár rengeteg írnivalóm lenne a tegnap estével kapcsolatban - akkora káosz van a lelkemben a tegnapi tapasztalatok miatt, hogy tulajdonképpen fogalmam sincs, mit és hogyan fogalmazzak meg... Valószínűleg túl nagy jelentőséget tulajdonítok ennek az egésznek (de talán csak azért, mert tudom, egyáltalán nem kis munka volt létrehozni, megszervezni ezt a rendezvényt, és Szpidinek már második este a lehető legjobban helyt állni). A "csapatom" sokat küzdött azért, hogy jó rendezvényt hozzon össze... Szpidi a szervezéssel, koordinálással, Gáborék/Sanyiék a kiegészítők minél tökéletesebb elkészítésével, a többiek a jelenlétükkel...

Az első alkalom hangulata frenetikus volt... és talán az volt a legegyértelműbb, a feladatok tekintetében is... A tegnapi (talán a módosítások, és a tervezett egyszerűsítés, valamint a többiek részéről történő oda-nem-figyelés miatt) már inkább volt tanulságos és fárasztó, mint frenetikus. Bennem meg is mozdult az a gondolat, hogy vajon lesz-e harmadik szombat?

Azonban, hogy pozitív dolgokról is beszámoljak, a Kecskeméti Titán Torony egy idő után Titanilla Torony hívójelet kapott :) Megjelent Gazsi és Bazsi is... Majdnem vitték a bázisról a vasakat, de végül mégse :D

Összességében mozgalmas, interaktív, tanulságos és fárasztó estén vagyunk túl, nem beszélve a bennem meglehetősen felemásan kavargó érzésekről... Remélem, azért lesz még záró rendezvény, és remélhetőleg sikeresen fogjuk zárni az első magyar szervezésű ATT-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr212323919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása