Kayama 2011.04.25. 18:04

Debrecen

Debrecen reptere szép, komoly múltú repülőtér. A való életben jelenleg tíz légitársaság járatai szállnak le és fel Debrecenben. A légikikötő honlapján sok érdekes infó megtalálható. De most nem a valós repülőtérről szeretnék írni.

Igaz, hogy ritkán, de szoktam arra repülgetni szimulátorban. Azonban, az LHSim-es srácok most csináltak valamit. Már megint. És már megint valami szépet. És természetesen ingyeneset. Egy csodálatos kiegészítőt, egy nagyon látványos scenery-t a Debreceni Nemzetközi Légikikötőhöz.

Az LHSim-es srácok oldala megtalálható a linkgyűjteményben, érdemes meglátogatni őket. Letölthető, elérhető az általuk készített, igen részletes reptér (jelenleg FS9-hez, de májusra ígérik az FSX-es változatot is...).

Aki tehát nem tudná, vagy véletlenül nem ismerné: www.lhsimulations.hu

Újfent szépet alkottatok, Fiúk! Köszönjük!

Megjegyzés: Sajnos, valamiért nem tudom most beilleszteni közvetlenül a linkeket...

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr302854554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zebra 2011.04.28. 17:31:21

Ha lesz FSX-re, annak én is nagyon fogok örülni!
süti beállítások módosítása