Sokan vagyunk úgy, hogy szeretjük a repülőgépeket. Sőt, sokan vagyunk úgy, hogy szeretjük fotózni a repülőgépeket. Tovább megyek. Vagyunk úgy, hogy igyekszünk minél különlegesebb látószögeket elcsípni egy-egy extra, érdekes fotó kedvéért... Felmászunk, átmászunk, testi épségünket sem kíméljük... A cél ugyanis szent! Van, aki a spotter-dombra esküszik (saját tapasztalat: oda CSAK és KIZÁRÓLAG terepcipőben menj, és ha szédülsz, lefelé menet inkább ne nézz le...), van, aki emelődaruból fotózgat... Azonban (tényleg köszi, RZ) ezt a videót nagyon ajánlom mindenki figyelmébe :) Főleg 2:07-nél :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr952993437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zebra 2011.06.20. 07:54:20

Adtál jó ötletet! Én is szívesen fotózgatnám a repülőket, fényképezőgépem van is hozzá, már csak egy vadászgép kell. Ha a légi utántöltés megoldható, nagyszerű hétvégi program! :)

Super 64 2011.07.01. 11:32:18

Pazar videó! (...és micsoda mázlista!)
süti beállítások módosítása