Kayama 2010.10.20. 11:31

A kicsi és a nagy

Esetünkben a kicsi egyrészt a sziget, amin a szintén kicsi futópálya található, a nagy pedig a repülőgép, amivel a feladat szerint ezen a kis szigeten lévő kis futópályán le kellene szállni. A szigetecske Ausztráliában található, rajta - természetesen nem az egyszerűbb módon - fekszik a rövidecske betoncsík.

A Lord Howe Island Airport pályájára kellene a feladat szerint egy C-130 Hercules típusú, aprónak épp nem mondható repülőgéppel leszállni. Mutatok két fotót a szigetről, és a pályáról...

Azt kell mondjam, talán, ha nem először repülök Herculessel, és ha először nem Herculessel próbálok ott leszállni, valószínűleg nem is lett volna igazán gond. Kis gépeknek simán megy is... Viszont ott indult a probléma-halmaz, hogy a) először repültem Herculessel, b) már a felszállás sem a terveim szerint zajlott, c) a leszállást csak háromszor próbáltam - minden egyes alkalommal víz lett a vége.. Vagy idő előtt tettem le a gépet (ugyebár a Hercules nem hidroplán), vagy túlfutottam... De azt hiszem, erre a szigetecskére el fogok még látogatni - talán épp most, csütörtök este, egy SO Flight keretében, valami más típussal :)

Szép hely, érdekes repterecske! Csütörtök este újra meglátogatlak ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr542385660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása