Most csütörtökre is szervezünk egy SO Flight-ot. Ezen a héten - mivel a HUE feje és atyja Svédország szépségeit élvezi - kiruccanunk a svédországi Linköping SAAB repterére. A Gripenek szülővárosába teszünk látogatást, a Gripen-gyárba :)

Bár remélhetőleg, a gyár ennél újabb állapotban van ;) Mondjuk, valahogy így nézhet ki:

Lássuk, honnan hová is megyünk? A tervezett útvonal Pápa-Linköping, ha torony iránt megyünk, akkor elég csak a 355-ös headinget követni, úgy 660 mérföld távolságon át. Mivel vadászgépekkel megyünk, tervek szerint magasan, lehet neki tolni ;)

Akkor jöjjön a plakát és az útvonal:

Kíváncsi vagyok, milyen társaság jön össze, és kik jönnek Gripenekkel - én azzal megyek.  Valószínűleg ez lesz az első alkalom, amikor nem VFR magasságban fogok repülni - de ideje lesz ezt is kipróbálni. Remélem, jó móka lesz ez a gyárlátogatás :) Aztán, ha úgy adódik, megnézhetjük a repülő múzeumot is, csak, hogy az se maradjon ki :) Hajrá, HUE, hajrá mindenki! Találkozunk csütörtök este a TS HUE_CC csatornáján, helyi idő szerint 21:30-kor, azaz 20:30 UTC időben! Addig is, kellemest, szépet, reppenőst!

A bejegyzés trackback címe:

https://kayama.blog.hu/api/trackback/id/tr972436776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása